Deportes

Oskar Arngården, el sacerdote fitness que le da la vuelta al mundo

Oskar Arngården ha cautivado a miles, y no específicamente por su vocación religiosa, sino por sus rutinas que sube a Instagram

Oskar Arngården es el nombre del sacerdote de 35 años de edad que le ha dado la vuelta al mundo, y no específicamente por su vocación religiosa, sino por deleitar a miles de sus seguidoras con sus rutinas fitness que sube a su cuenta de Instagram.

Oskar es un cura de una iglesia de Suecia, pero además es un instructor de un gimnasio, pasión que también comparte a través de sus redes sociales.

Su fama lo ha llevado a incrementar seguidores, pues ya cuenta con más de 70 mil en Instagram. Además de que lo han comparado con Chris Hemsworth, el famoso actor que le da vida a Thor, en las películas de Avengers.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Människor hetsar efter prestationer för att vi lärt oss att det är i våra framgångar som vårt värde ligger. Längtan efter att bli accepterad och älskad uppfylls genom att lyckas och vara lyckad. Och idealet som satts upp kan vi aldrig uppnå – så tolkar jag mycket av vår samtid – Som präst kommer den fantastiska uppgiften att få berätta för människor att: Du är redan accepterad! Du är redan älskad!… Oavsett vad du presterar har du redan ett okränkbart värde❤️. I kyrkan kallar vi det ”nåd”. Kan vi vila i den verkligheten så är vi ett stort steg närmare att fylla vår inre längtan med något som kan uppnås. — Lukasevangeliet 12:6-7 ”Säljs inte fem sparvar för två kopparslantar? Men ingen av dem är glömd av Gud. Och till och med hårstråna på ert huvud är räknade. Var inte rädda, ni är mer värda än aldrig så många sparvar.” — Du är värdefull! Och inget kan få dig att inte vara det #svenskakyrkan #nåd #grace

Una publicación compartida por Oskar (@crossfitpriest) el

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Bicepsfest på en tisdag… #såfruktansvärtfunktionellt #discofredagpåentisdag

Una publicación compartida por Oskar (@crossfitpriest) el

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre, och störst av dem är kärleken. ❤️ Första Korintierbrevet 13:1-13 #svenskakyrkan #bröllop #kärlek

Una publicación compartida por Oskar (@crossfitpriest) el

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Jesus var radikal när det kom till förhållandet mellan kvinnor och män… Hur då?.. Han gjorde otänkbara saker i sin samtid och bröt mot de patriarkala strukturer som byggt upp synen på manligt och kvinnlig, och deras respektive position. Jesus gav kvinnor utrymme, bjöd med dem att följa honom. Han talade öppet med främmande kvinnor, till och med de som tillhörde en annan grupp av annat folkslag och religion. Detta var helt otänkbart i den tid och det samhälle som han verkade i. En tydlig krock mellan den tidens skamkultur och Guds rikes anti-skamkulutur. … Och jag kan inte låta bli att tänka på hur Jesus skulle agerat idag, i vår tid, utifrån samma ide. Frågan för mig som kristen behöver vara viktig och helt nödvändig att ställa. Då det handlar om att följa Jesus. Sedan kan man diskutera saker som politik, vilka beslut som bör tas och inte tas, hur man ska agera och inte agera. Men allt måste börja i att följa.

Una publicación compartida por Oskar (@crossfitpriest) el

Comentarios

Fuente
Publimetro
Etiquetas

TodoiRevista

Todoincluidolarevista.com es un medio electrónico que tiene por fin dar información veraz y honesta de lo que sucede en los ámbitos municipal, estatal y nacional.
Botón volver arriba
Cerrar